[VIDEO] Lex Wierks benoemd tot Erelid van BOVAG Rijscholen, Joris van Hintum nieuw bestuurslid

Laatste update 08 oktober 2021 Leestijd: 2 min

Tijdens de ALV van BOVAG Rijscholen op 4 oktober is Lex Wierks benoemd tot Erelid van BOVAG Rijscholen. Joris van Hintum werd door de ledenvergadering verkozen tot bestuurslid.

Wierks dankt zijn Erelidmaatschap aan de bijzondere staat van dienst voor BOVAG. De eigenaar van Verkeersschool Wierks in Dordrecht is sinds ruim tien jaar BOVAG-lid. In die periode was hij onder meer bestuurslid en vicevoorzitter van het afdelingsbestuur. Ook had hij jarenlang zitting in de BOVAG Divisie Transportopleidingen (DTO), een orgaan dat tot eind 2015 bestond. 

Momenteel neemt Wierks deel aan meerdere klankbord- en werkgroepen bij het CBR op het gebied van bus, aanhangwagen, vrachtwagen en transport. Wierks kreeg de bijbehorende speld en oorkonde overhandigd en werd via een vlog toegesproken door algemeen directeur Peter Niesink en algemeen voorzitter Han ten Broeke. Bekijk de video onderaan dit bericht.

Nieuw bestuurslid

De ALV koos Joris van Hintum van Verkeersschool De Weerd uit Apeldoorn tot nieuw bestuurslid. Van Hintum was al adviseur van het afdelingsbestuur en is kartrekker van de Werkgroep arbeidsomstandigheden, die zich inspant voor een pensioenregeling en arbeidsongeschiktheidsverzekeringen voor leden. Onder zijn leiding zijn daarmee flinke stappen gezet. Zo staat in februari een informatiebijeenkomst op de rol voor leden over pensioenen en verzekeringen.

Werkgroepen

Tijdens de ALV werd duidelijk dat leden met enthousiasme gehoor hebben gegeven aan de oproep van het bestuur om deel te nemen aan de werkgroepen. Het gros van de werkgroepen is volop bezig en deed uitgebreid verslag van de voortgang. 

Innovatiecentrum Verkeer en Logistiek

Na de ALV kregen de leden een inkijk in de projecten waar het ICVL samenwerkingen mee heeft opgezet zoals met HAN Hogeschool en Traffic Service Nederland. 

Partners in Business

De Partners in Business Bovemij, Vekabest, Ford en Motorkledingpoint van BOVAG Rijscholen waren aanwezig zodat leden met hun vragen bij hen terecht konden.


 

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring