Veel kandidaten voor caravantraining op kampeerbeurs Utrecht; bied ook de training aan!

Laatste update 28 oktober 2021 Leestijd: 3 min

De Kampeer en Caravan Jaarbeurs (KCJ) in Utrecht afgelopen maand trok in vijf dagen veel bezoekers naar het BOVAG-terrein voor Try the caravan en Try the camper. Zij konden daar een half uur lang onder begeleiding van een BOVAG-rijinstructeur rijden met een camper of auto met caravan. De toeloop was enorm, we hebben ruim 120 kampeerders laten rijden en dat had makkelijk het viervoudige kunnen zijn gezien de animo. Het enthousiasme was groot om een caravantraining te gaan volgen bij een BOVAG-rijschool. Meld ook uw rijschool aan om deze training te geven. 

De KCJ laat duidelijk zien dat er veel behoefte is aan de BOVAG Caravantraining. De groep potentiële rijschoolklanten is dan ook gegroeid, omdat er afgelopen jaar een grote nieuwe groep kampeerders is bijgekomen. Jonge gezinnen en echtparen die vanwege corona de charme van kamperen hebben (her)ontdekt. Die een caravan gekocht (of besteld) hebben, maar er nog nooit mee gereden hebben en dat toch wel spannend en lastig lijken te vinden. Ook spraken we veel ‘overwegers’: potentiële kopers die twijfelen met kopen vanwege het rijden met zo’n caravan en zich afvragen “kan ik dat wel?”. 

Al bezig met uw planning voor Q1 2022? 

Inmiddels hebben 31 rijscholen zich aangemeld voor het geven van de BOVAG Caravantraining. Zij zijn te vinden op bovag.nl/caravantraining. Deze rijscholen doen er goed aan om de caravantraining vanaf januari 2022 op de planning te zetten, want dat is het moment dat kampeerders plannen maken voor het voorjaar en de zomervakantie. Ook worden in die periode de nieuwe caravans afgeleverd die in dit najaar gekocht zijn. Bent u al bezig met de planning voor het eerste kwartaal van 2022? Denk dan ook aan de caravantraining. 

Uw rijschool alsnog aanmelden? 

Heeft u uw rijschool nog niet aangemeld voor de BOVAG Caravantraining? Dat kan nog! Op mijn.bovag.nl/caravantraining leest u alles over de BOVAG Caravantraining: wat het inhoudt, hoe het werkt, wat u kunt doen  en hoe u zich aan kunt melden. Eventuele vragen kunt u stellen via rijscholen@bovag.nl

Bekijk hieronder de teaservideo voor consumenten die u kunt gebruiken voor uw social media of op uw website. Op het landkaartje ziet u welke BOVAG Rijscholen ook al meedoen.


Kaartje-Caravantraining.png

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring