Nog 5 plekken vrij voor erkende opleiding Autopoetser Basis

Laatste update 01 oktober 2021 Leestijd: 2 min

Brancheopleider VOC heeft op 8 en 9 november nog vijf plaatsen beschikbaar voor de opleiding Autopoetser Basis. Deze opleiding leidt uw (nieuwe) medewerkers op tot erkend autopoetser. Een vakspecialist die over de juiste kennis en kunde beschikt. En die uw klant het vertrouwen geeft dat zijn voertuig vakkundig gepoetst wordt. Lees meer over het lesprogramma en examen en meld u nu aan!

“Er is een groot verschil tussen zo maar een poetsbeurt en een poetsbeurt van een BOVAG Autowas- en poetsbedrijf. Dat weten wij, maar de klant nog niet altijd”, licht Harry Bartelds, bestuurslid van BOVAG Autowas- en poetsbedrijven toe. “Om dat duidelijk te maken werken we aan het aantoonbaar maken van onze kwaliteit en professionaliteit. De opleiding Autopoetser Basis is daar een voorbeeld van. Hiermee geeft u met name uw nieuwe medewerkers de vereiste kennis en kunde mee en laat u klanten zien dat u poetst volgens de branchestandaard. Dat geeft uw klanten en uw medewerkers meer vertrouwen.” 

Theorie en praktijk

Tijdens de tweedaagse cursus leren uw medewerkers de theorie en praktijk van het wassen en reinigen van een voertuig, van een standaardbehandeling van het interieur van het voertuig en van een standaardbehandeling van het exterieur van het voertuig. De opleiding wordt afgesloten met een afsluitende theorietoets. Na het behalen van een voldoende resultaat voor de toets ontvangen zij een certificaat. Trainingslocatie is het VOC-opleidingscentrum in Nieuwegein.

Voor meer informatie en aanmelden gaat u naar de website van brancheopleider VOC.

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring