Met korting naar het Nationaal Waterstof Congres

Laatste update 06 oktober 2021 Leestijd: 2 min

Tijdens de Tankstation & Carwash Vakbeurs wordt het Nationaal Waterstof Congres gehouden. Op 10 november staat dit jaar de vraag centraal: ‘Hoe belangrijk wordt waterstof als alternatieve brandstof?’. BOVAG-leden krijgen 15% korting op dit congres. De vakbeurs zelf is gratis toegankelijk voor medewerkers uit onder andere de tank- en carwashbranche.

Waterstof is een relevant thema. De Europese Unie wil verbrandingsmotoren uitfaseren, maar autofabrikanten zitten niet op één lijn. Waar de ene vol gaat voor elektrificatie, zet de andere flink in op waterstof. Ook de overheid gelooft erg in elektrisch rijden – alhoewel dat niet wil zeggen dat het waterstof compleet vergeet. Waar moet je als tankstationondernemer nu voor kiezen? 

De Tankstation & Carwash Vakbeurs wordt gehouden op woensdag 10 en donderdag 11 november 2021 in de Expo Houten, Meidoornkade 24 in Houten. Gaat u er naar toe en wilt u gebruik maken van de vijftien procent korting voor BOVAG-leden, vul dan bij uw registratie op de website van de Tankstation & Carwash Vakbeurs de actiecode BOVAGKORTINGCONGRES2021 in. U vindt het registratieformulier hier. Wilt u meer weten over het programma tijdens beurs en congres, kijk dan hier op de website van de organisatie.

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring