Meld u aan: verkiezing autobedrijf dat veiligste werkt aan zero-emissie-voertuigen

Laatste update 22 oktober 2021 Leestijd: 2 min

Het is vanaf nu mogelijk om uw autobedrijf aan te melden voor de ZEV Safety Award: dé prijs voor het bedrijf dat veiligste werkt aan Zero Emission Vehicles (ZEV). De uitreiking van deze award is het hoogtepunt van de campagne voor veilig werken aan zero-emissie-voertuigen. Deze campagne is opgezet door WE-POWER in samenwerking met BOVAG, Innovam, Autoniveau en EDGe Mobility.

Met het aanmelden van een autobedrijf voor de award ondersteunt u de campagne voor veilig werken aan de ZEV. Hierbij laat de automotive industrie zien dat het onderwerp 'veiligheid' hoog in het vaandel staat en wordt er tevens een podium gecreëerd voor bedrijven die hier heel zorgvuldig en progressief mee omgaan. Naast de award bestaat de campagne uit diverse publicaties en kennisartikelen.
 
“De top autobedrijven, maar zeker ook de winnaar, zal naast landelijke publiciteit ook een unieke propositie richting klanten, collega’s én nieuwe medewerkers krijgen als het gaat om veiligheid in de werkplaats”, aldus Bas van Iersel, product genius bij WE-POWER.

Een autobedrijf aanmelden

Het aanmelden - of eigenlijk nomineren - van een autobedrijf kan via www.zevaward.nl. U kunt een autobedrijf opgeven als eigenaar of (voormalig) medewerker. Ook een klant of leverancier kan u opgeven.

Deelnamevoorwaarden

Een bedrijf dat zich wil aanmelden moet lid zijn bij BOVAG en moet onderhoud (kunnen) uitvoeren aan hybride, elektrische en/of waterstofvoertuigen. Die voertuigen moeten bestuurd kunnen worden met een B-rijbewijs. In het geval van elektrische auto’s is dit tot een gewicht van 4.250 kg.

De vakjury

In januari en februari worden de top 5 bedrijven bezocht door de vakjury. De jury wordt gevormd door Koos Burgman en Jasper Engel. Koos Burgman is voorzitter van de Vereniging Elektrische Rijders en oud-directeur van BOVAG. Jasper Engel is EV Trainer en verbonden aan IVA Driebergen. Tevens zal een hogere veiligheidskundige uit de branche zich aansluiten voor de technische beoordeling.
 
Voor vragen over de campagne en award kunt u zich wenden tot Bas van Iersel via bas.vaniersel@elgersma.nl.

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring