Hans Everts nieuwe voorzitter BOVAG Truckdealers

Laatste update 13 oktober 2021 Leestijd: 2 min

Tijdens de algemene ledenvergadering van BOVAG Truckdealers op 12 oktober is Hans Everts benoemd tot nieuwe voorzitter. Hij volgt Henk Rotman op, die de voorzittershamer sinds 2013 hanteerde.

Everts heeft een lange staat van dienst in de wereld van de truckdealers en begon in 1988 als controller bij DAF Amsterdam, hetgeen later Truckland Noord-Holland BV werd. Daar fungeerde hij van 1994 tot 2008 als adjunct-directeur en vervolgens tot 2015 als algemeen directeur. Van 2016 tot eind vorig jaar was Everts operations manager bij MAN Nederland Dealer BV. Ook bij BOVAG is Everts geen onbekende, want hij was van 2009 tot 2015 voorzitter van de Sociale Commissie en in diezelfde periode ook voorzitter van de Bedrijfsraad voor het Motorvoertuigbedrijf. In die functies stuurde hij onder andere de cao-onderhandelingen aan en was hij verantwoordelijk voor de samenwerking met de vakbonden.

Erik Hendrikx en Remko van Keulen
Voorts nam Pieter Vlek afscheid van het bestuur van BOVAG Truckdealers als afgevaardigde van Scania. Als zijn opvolger werd tijdens de ALV Erik Hendrikx gekozen, evenals Pieter in het dagelijks leven actief als Area Services Manager bij Scania. De leden hebben bovendien Remko van Keulen -directeur van Scania-dealer Rinsma in Drachten- benoemd als vervanger van Jan Harbers (voormalig DGA van Harbers Trucks) in de BOVAG Ledenraad.

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring