EV Experience: zelfde beeld, ander geluid

Laatste update 01 oktober 2021 Leestijd: 2 min

Van een afstand of op een foto, zag het circuit in Zandvoort er op 24, 25 en 26 september niet zo heel veel anders uit dan normaal. Wie er aanwezig was, viel het ontbreken van het geluid van ronkende motoren direct op. Auto’s, motoren, fietsen, scooters, steps, bedrijfswagens, oldtimers, alles wat er die dag rondreed was namelijk uitstootvrij tijdens de tweede editie van de EV Experience. Zo’n vijfduizend bezoekers kwamen kijken naar en rijden in of op elektrische voertuigen. BOVAG was erbij als een van de sponsoren van dit evenement.

Namens BOVAG was algemeen voorzitter Han ten Broeke bij de EV Experience aanwezig en nam er onder andere deel aan de podcast van BNR. Bezoekers konden er niet alleen allerlei modellen van allerlei elektrische voertuigen bekijken, maar konden er ook mee rijden en racen op het circuit. Een goede manier om te kijken hoe ver de ontwikkeling van EV is, wat er op dit moment allemaal mogelijk is. Daarnaast waren er workshops over EV en waren leveranciers van laadoplossingen aanwezig, een onderwerp dat de gemoederen goed bezighoudt. 

De EV Experience is een jaarlijks terugkerend evenement dat na de Formule 1 plaatsvindt op Zandvoort. Hoogstwaarschijnlijk dus in september 2022. Wilt u al eerder allerlei verschillende elektrische voertuigen bij elkaar zien? Van 18 tot en met 20 maart 2022 vindt Fully Charged Europe plaatsin de RAI in Amsterdam,

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring