Dit doet partner in business ORIBI ID-Solutions voor u als verhuur- of deelautobedrijf

Laatste update 15 oktober 2021 Leestijd: 2 min

BOVAG Verhuur- en Deelautobedrijven heeft samenwerkingsverbanden met een aantal organisaties, die duidelijke raakvlakken hebben met de bedrijfsactiviteiten van leden. Een van die partners in business is ORIBI ID-Solutions. Deze partner heeft een boodschap voor u: 

Wees fraudeurs in de branche de baas!

Een auto verhuren of verkopen vergt veel aandacht met het gegeven dat het tegenwoordig erg populair is om persoonsgegevens te vervalsen of te stelen. Hierdoor zijn fraudeurs in staat om onder andere een proefrit te maken (en vervolgens te stelen) óf een auto te huren of te kopen namens iemand anders. Autoverhuurders en autodealers kunnen hier zowel de materiële als financiële gevolgen van ondervinden. Hierdoor willen wij u in staat stellen om fraudeurs de baas te blijven.
 
Wij leveren technologische en innovatieve hulpmiddelen om de echtheid van de identiteitsdocumenten te controleren. Dit kan door middel van apparatuur met ‘slimme software’ die eenvoudig op de balie te plaatsen is, maar ook via onze ID-App. Zowel RDW als Elena zijn geïntegreerd binnen de ORIBI-toepassingen. Met onze toepassing kunt u met een gerust hart een persoon een proefrit laten maken, een auto verhuren of verkopen. 

ID-App; snelle en veilige identiteitscontrole binnen handbereik

ORIBI ID-Solutions heeft de ID-App, zowel beschikbaar voor iOS als voor Android, ontwikkeld om op een nog snellere en makkelijkere manier identiteitscontroles uit te voeren. Via onze ID-App is het mogelijk verschillende identiteitsbewijzen te controleren. Denk hierbij aan paspoorten en identiteitskaarten, alsook Nederlandse rijbewijzen en verblijfsvergunningen. De ID-App is zeer gebruiksvriendelijk. Het document wordt gescand en de chip wordt uitgelezen. Je ziet in één oogopslag of het document in orde is. Binnen de ID-App worden geen persoonsgegevens bewaard. Een rapportage is beschikbaar via beveiligde e-mail.

Meer over ORIBI ID-solutions: www.oribi.nl.

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring