BOVAG weer op de Kampeer en Caravan Jaarbeurs 

Laatste update 01 oktober 2021 Leestijd: 2 min

De Kampeer en Caravan Jaarbeurs vindt dit jaar plaats van woensdag 6 t/m zondag 10 oktober en BOVAG staat er ook! Niet met een stand, maar op het buitenterrein. Daar organiseren we samen met NKC een activiteit: rijden met een caravan of camper. 

Op de beurs valt er vooral veel te zien, maar wij geven bezoekers ook iets te doen. Elke dag van 10:00 tot 17:00 uur kunnen bezoekers onder begeleiding van een BOVAG-rijinstructeur (leren) rijden met een camper of caravan. Samen oefenen ze in een half uur de belangrijkste manoeuvres. Ook doorgewinterde kampeerders zijn van harte welkom om hun skills te laten zien of te toetsen. 

Op het buitenterrein staat de koffie en iets lekkers klaar en kan men zich inschrijven voor het rijden met een caravan of camper. De camper wordt beschikbaar gesteld door NKC. De caravan (een zware van 1700 kg) is geleverd door Nick Schellens en de auto (Subaru) door BOVAG Autodealers. Natuurlijk promoten we onder alle bezoekers het BOVAG-kampeerbedrijf én de rijvaardigheidstrainingen, door campagnemateriaal en leuke goodies uit te delen. 

Bent u van plan om de beurs te bezoeken?

Dan bent u bij deze van harte uitgenodigd om een kijkje te komen nemen op het buitenterrein. Branchemanager Maarten Mastop is hier dagelijks aanwezig. Ook bent u van harte welkom op de standhoudersborrel die na afloop van de eerste beursdag (6 oktober) wordt gehouden. BOVAG sponsort deze borrel die jaarlijks wordt georganiseerd voor de kampeerbranche. BOVAG-leden die op een stand staan of de eerste beursdag bezoeken zijn dus uitgenodigd. Aanvang: 17:00 uur.  

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring