BOVAG Energiesystemen en Revisie zoekt nieuwe voorzitter en bestuursleden

Laatste update 15 oktober 2021 Leestijd: 3 min

De afdeling BOVAG Revisiebedrijven wordt met de komst van VIV-leden per 1 januari 2022 omgedoopt tot BOVAG Energiesystemen en Revisie. Omdat er twee groepen samenkomen en termijnen van huidige bestuursleden aflopen, moet er een nieuw afdelingsbestuur worden geformeerd. Daarom zoekt de afdeling BOVAG Energiesystemen en Revisie actieve ondernemers die collega-ondernemers willen helpen met het maken van een volgende stap. Interesse? U kunt uiterlijk 22 oktober reageren.

De afdeling zoekt leden die meedenken vanuit het branchebelang, open staan om kennis te delen, om te inspireren en geïnspireerd te worden. Bent u ondernemer en zet u zich graag in om de branche vooruit te helpen? Wij zien uw motivatie voor kandidaatstelling graag tegemoet! 
 
Als voorzitter of bestuurslid denkt u actief mee over de koers van BOVAG als platform, als lobbyist en als keurmerk voor ondernemers. Daarnaast inspireren bestuursleden elkaar en zorgen ze voor verbinding met BOVAG-leden, zowel van de energiesysteem- en revisiebedrijven als met de andere BOVAG-afdelingen.

De afdeling zoekt een voorzitter en bestuursleden met de volgende competenties: 

  • Heeft kennis van de markt uit eigen ervaring en is bereid kennis te delen en ook zichzelf te ontwikkelen.
  • Kan met mensen van verschillende niveaus omgaan, met name door zichzelf te zijn.
  • Kan initiatieven nemen en de toon zetten, maar ook luisteren naar anderen en kan zijn/haar eigen belang aan de kant zetten voor het collectief belang.
  • Kan onderscheid maken tussen ondernemen en besturen.

Hoeveel tijd kost het?

Het bestuur van BOVAG Energiesystemen en Revisie heeft vijf tot zes keer per jaar een bestuursvergadering. Daaruit vloeien mogelijk werkzaamheden. Daarnaast zijn er af en toe andere bijeenkomsten, zoals ledenbijeenkomsten of ondersteuning van een klankbordgroep. Een voorzitter of bestuurslid wordt benoemd voor een periode van vier jaar, waarna nog een verlenging van vier jaar mogelijk is. 

Wat levert het op?

Als voorzitter of bestuurslid zit u bovenop wat er gebeurt bij BOVAG en u bent betrokken bij ontwikkelingen op brancheniveau én in de gehele mobiliteitssector. De bestuursfunctie vergroot uw netwerk en uw deskundigheid in de mobiliteitsbranche. Kortom, het is een verrijking van het ondernemerschap.

Reageren

Geïnteresseerd in de functie? Stuur dan een korte motivatie uiterlijk 22 oktober op naar revisie@bovag.nl. Tijdens de eerst volgende Algemene Ledenvergadering worden de kandidaten voorgesteld en mogen de aanwezige leden de nieuwe voorzitter en bestuursleden benoemen.
 
Mocht u naar aanleiding van de vacature nog vragen hebben, neem dan contact op met Wijnand de Geus via (06) 51 85 17 69 of stuur een mail naar revisie@bovag.nl

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring