[Webinar] Leer in 30 minuten hoe u AVG-proof wordt, meld u direct aan!

Laatste update 25 november 2021 Leestijd: 3 min

Mag ik de geboortedatum van mijn klant vastleggen? Kan ik registreren dat mijn medewerker gevaccineerd is? Hoe zit het met foto’s en privacy? Alles wat u hierbij wel en niet mag is bepaald in de Algemene Verordening Gegegevensbescherming (AVG). De Stichting AVG organiseert op woensdag 8 december om 10.00 uur een webinar speciaal voor BOVAG-leden, waarin de belangrijkste aandachtspunten van de AVG de revue passeren. Dit webinar is gratis en u kunt zich er nu al voor aanmelden.

Corona heeft gezorgd voor vergaande digitalisering en thuiswerken, maar ook voor veel vragen over het gebruik van persoonsgegevens. Wat mag u nu wel en niet vastleggen als het gaat om uw klanten en medewerkers? Daarbij wordt het risico dat u als bedrijf slachtoffer wordt van cybercriminaliteit steeds groter. Vorig jaar meldde de Autoriteit Persoonsgegevens meer dan 25.000 datalekken! De kans op een datalek is groter als gegevens niet goed beschermd zijn opgeslagen. De schade die uw organisatie dan oploopt qua reputatie is enorm. 

Goed voorbereid op een controle

U wilt goed voorbereid zijn op de vragen van uw klanten en zorgvuldig omgaan met hun gegevens. Daarbij moet u blijven voldoen aan de AVG. De Autoriteit Persoonsgegevens doet steekproeven en controles die lastig en tijdrovend zijn. Bovendien loopt u risico op een boete. 

Meld u aan voor het gratis webinar

Zeker zijn van uw zaak? Maak gebruik van de kennis van de experts van de Stichting AVG en laat u in 30 minuten bijpraten over de belangijkste onderdelen van de AVG. Meld u nu aan voor het webinar dat plaatsvindt op woensdag 8 december 2021 om 10.00 uur. Dit webinar is gratis toegankelijk voor BOVAG-leden.

Aanmelden

Deze onderwerpen komen onder meer aan bod:
●    Waar moet u op letten bij het vastleggen van gegevens van uw klanten?
●    Wat is een verwerkersovereenkomst en wanneer hebt u deze nodig?
●    Hoe kan het AVG-programma u helpen om ‘AVG-proof’ te werken?

Meer weten over de privacywet? Ga naar mijn.bovag.nl/privacy.

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring