[Video] Dag van de Ondernemer: BOVAG zet leden in het zonnetje 

Laatste update 19 november 2021 Leestijd: 3 min

Het is vandaag de Dag van de Ondernemer. Een dag die MKB-Nederland in het leven heeft geroepen om aandacht te vragen voor het mkb. Want: deze 1,5 miljoen ondernemers vormen de motor van de economie en dat verdient respect. BOVAG steunt het initiatief voor deze dag van harte, want we zijn enorm trots op uw grote inzet, durf en doorzettingsvermogen. Ter gelegenheid van de Dag van de Ondernemer ging BOVAG ging langs bij leden door heel het land. 

BOVAG ging met de clubbus langs bij Volvo-dealer Harrie Arendsen, Bruggink Caravans en Campers, Peterman Autogroep, Het Zwarte Fietsenplan, Vakgarage Van Nieuwenhoven, Servicepunt Veders @ LUKOIL-tankstation Sittard en DON Opleidingen met een bos bloemen en taart. Dat gaf gelijk de kans om een kijkje te nemen in het bedrijf en om te vragen hoe het nu gaat. Vijf bezoeken zijn vastgelegd in filmpjes, die u op deze pagina kunt bekijken. Van twee bedrijfsbezoeken vindt u op mijn.bovag.nl/dagvandeondernemer een verslagje en een fotoreportage. 

BOVAG kan helaas niet bij iedereen langsgaan om deze dag te vieren. Daarom ontvangt u een persoonlijke boodschap via de post van algemeen voorzitter Han ten Broeke en algemeen directeur Peter Niesink. Houd uw brievenbus dus in de gaten!  

Op bezoek bij Harrie Arendsen, Volvo Dealer:

Op bezoek bij Bruggink Caravans en Campers:

Op bezoek bij Peterman Autogroep:

Op bezoek bij het Zwarte Fietsenplan:

Op bezoek bij Van Nieuwenhoven Vakgarage:

Lees meer

Op mijn.bovag.nl/dagvandeondernemer vindt u ook een persoonlijke boodschap van algemeen voorzitter Han ten Broeke en foto’s van de bezoeken aan Servicepunt Veders @ LUKOIL-tankstation Sittard en DON Opleidingen. Kijk voor meer informatie over de Dag van de Ondernemer op dagvandeondernemer.nl

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring