Vernieuwde caravanopleiding van start gegaan

Laatste update 05 november 2021 Leestijd: 2 min

Deze week is de vernieuwde caravanopleiding bij Innovam van gestart en de belangstelling is groot. De vernieuwde opleiding is onderdeel van de algehele verbeterslag van het opleidingsprogramma voor de branche.

De bestaande caravanopleiding, die opleidt tot BOVAG Keurmeester, heeft een flinke verbeterimpuls gekregen. “Samen met ondernemers, OOMT en Innovam hebben we flink geïnvesteerd in de kwaliteit van de trainers en het lesmateriaal”, licht Maarten Mastop, branchemanager van BOVAG Caravan- en Camperbedrijven toe. “De trainers verstaan hun vak en spreken de taal van de deelnemers. Voor elk van de drie modules zijn lesboeken ontwikkeld. Met technisch lesmateriaal van onderdelenleverancier AL-KO kunnen we nu ook de theorie beter ondersteunen. Zo beschikt Innovam nu onder meer over een remopstelling en een onderstel. Dankzij deze kwaliteitsinjecties sluit de opleiding beter aan op de behoefte van de branche.” 

‘Wees op tijd’

De eerste vernieuwde trainingen vonden deze week plaats bij Innovam in Nieuwegein. Mastop: “Ze lopen allemaal snel vol, ook die voor volgend jaar. Wees er dus op tijd bij.”

Jaarcongres

De vernieuwing van de caravanopleiding is onderdeel van de algehele verbeterslag van het opleidingsprogramma voor de branche. Op het jaarcongres op 29 november praten we u daarover bij.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over de caravanopleiding of wilt u zich inschrijven? Ga dan naar de website van Innovam.

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring