Nieuw Dealeradviesboek: vraag 'm gratis aan

Laatste update 11 november 2021 Leestijd: 2 min

Het Dealeradviesboek BOVAG Fietsbedrijven met de resultaten van het nieuwste Relatie Onderzoek Dealer Importeur (RODI) is deze week verschenen. Daarin ziet u hoe de dealers de samenwerking met hun fietsfabrikant of -importeur beoordelen. Wilt u dit rapport graag op papier ontvangen? Dan kunt u deze aanvragen via het onderstaande formulier. U kunt ook het Dealeradviesboek downloaden. 

Dealers beoordelen de fietsfabrikant- of importeur dit jaar fors beter dan in 2018, ondanks leveringsproblemen als gevolg van de coronacrisis. De waardering die fietsretailers geven is met een halve punt gestegen tot een gemiddeld rapportcijfers van 7,4. Gazelle en Koga worden het hoogst gewaardeerd met een rapportcijfer van 7,9. In totaal deden bijna 1.700 fietsondernemers (zowel BOVAG-leden als niet-leden) afgelopen zomer mee aan het Relatie Onderzoek Dealer Importeur. Lees meer over de resultaten in dit bericht:



In het Dealeradviesboek staat per merk uitgesplitst hoe het wordt beoordeeld door de dealers. Per onderwerp worden de resultaten afgezet tegen de RODI-onderzoeken van 2018 en 2017. Vraag hieronder het papieren rapport aan. U krijgt het Dealeradviesboek dan binnen tien werkdagen toegestuurd. U kunt het bestand ook hier downloaden. 

Vraag het Dealeradviesboek aan:

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring