Komt u in aanmerking voor de Koning Willem I-prijs 2022?

Laatste update 12 november 2021 Leestijd: 2 min

Zichzelf op de borst kloppen zit niet perse in een BOVAG-ondernemer. Toch kan het leuk zijn om voor een prijs in aanmerking te komen, al is het maar om anderen te inspireren. Daarom roept BOVAG zijn leden op om naar zichzelf te kijken. Heeft u in de afgelopen jaren durf, daadkracht, duurzaamheid, doorzettingsvermogen of  innovatie laten zien? Dan komt u misschien wel in aanmerking voor de Koning Willem I prijs 2022. 

De Koning Willem I-prijzen zijn bedoeld om goed ondernemerschap te laten zien die een voorbeeld zijn voor andere ondernemers. De prijs wordt sinds 1958 om het jaar uitgereikt. Het winnen van de prijs levert u een mooi netwerk op en publiciteit voor uw bedrijf. Een van de prijzen is de Koning Willem I Plaquette voor Duurzaam Ondernemerschap die zal worden uitgereikt door erevoorzitter Hare Majesteit Koningin Máxima en voorzitter prof. dr. K.H.W. Knot, president van De Nederlandsche Bank N.V.

Inschrijven

Heeft u voorbeelden van goed ondernemerschap uit uw eigen bedrijf? Geeft u zich dan voor 31 januari 2022 op via www.kw1prijs.nl/inschrijven. Op deze site leest u ook meer informatie over de prijs zelf. De uitreiking van de prijzen vindt plaats in mei 2022.
 

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring