Jaarcongres 29 november fysiek en online, meld u tijdig aan

Laatste update 18 november 2021 Leestijd: 3 min

Op maandag 29 november vindt het Jaarcongres voor de kampeerbranche plaats. Gezien de actualiteit doen we dit in aangepaste vorm en niet samen met KCI. BOVAG organiseert een ‘hybride’ evenement: zowel fysiek als online bij te wonen. Zo hoeft u het congres niet te missen en kunt u zelf kiezen wat u prettig vindt. Komt u ook? Registreer u dan tijdig.

Naar aanleiding van de laatste persconferentie is het programma nog iets aangepast. Erik Scherder komt dit keer niet, maar staat al wel gereserveerd voor het eerstvolgende congres dat we samen met KCI zullen organiseren als we als gehele branche weer fysiek bij elkaar kunnen komen. Het inhoudelijke programma blijft verder ongewijzigd.

Aangepast programma

Het inhoudelijke programma start om klokslag 15:30 uur met de Algemene Ledenvergadering. Branchemanager Maarten Mastop zal allereerst diverse bestuurszaken behandelen. We nemen afscheid van onze voorzitter en twee bestuursleden én er zijn drie benoemingen. Het stemmen verloopt digitaal, dus ook als u het congres online bijwoont kunt u meestemmen. Dit geldt uiteraard alleen voor leden, niet voor relaties. Na een korte pauze blikt Maarten aan de hand van cijfers terug op de achterliggende periode en wordt de agenda voor 2022 toegelicht. Ook praat hij u bij over een paar grote projecten, waaronder RODI en viaBOVAG.nl, en introduceren we een nieuw keuringsproduct voor campers. Inclusief pauze duurt dit programma zo’n anderhalf uur.

Fysiek of online

Het jaarcongres is een ‘hybride’ evenement; u kunt ervoor kiezen het online of fysiek bij te wonen. Aanmelden kan via onderstaande gele knop. Graag aangeven welke optie u kiest, zodat we u in de aanloop naar het jaarcongres goed kunnen informeren. 

Registreren

Coronaregels BOVAGhuis

Bent u van plan het jaarcongres fysiek bij te wonen in Bunnik? Van harte welkom. Voor de organisatie van het fysieke evenement, volgen wij de landelijke richtlijnen die gelden vanwege corona. In het BOVAGhuis is beperkt plek, zodat gasten voldoende afstand kunnen houden. Dus wilt u het evenement graag fysiek bijwonen, meld u dan tijdig aan. Spontaan langskomen kan helaas niet, alle gasten dienen zich vooraf aan te melden. Daarnaast werken wij met het coronatoegangsbewijs; bij ontvangst in Bunnik wordt deze QR-code gescand.

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring