Geef uw punten voor de Criminaliteitscommissie door

Laatste update 16 november 2021 Leestijd: 2 min

Waar loopt u als verhuur- of deelautobedrijf tegenaan op het gebied van criminaliteitspreventie of -aanpak? En waar zou u als ondernemer graag een oplossing voor willen zien of een advies over willen hebben, op het gebied van criminaliteit en veiligheid? De Criminaliteitscommissie van BOVAG komt op maandag 29 november weer bij elkaar. Als u punten heeft die daar zeker ter sprake moeten komen, kunt u die via de mail doorgeven. 

De leden van de Criminaliteitscommissie zijn werkzaam in de verhuur- en deelautobranche en hebben in hun dagelijkse werk veel te maken met criminaliteitspreventie en de aanpak ervan. Zij adviseren BOVAG en de afdeling BOVAG Verhuur- en Deelautobedrijven over het voorkomen en aanpakken van criminaliteit, op basis van signalen van leden en hun eigen ervaringen. Zij hebben een belangrijke taak als het gaat om de ontwikkeling van Elena, het signaleren van actuele kwesties en het onderhouden van contacten met de politie. 

Heeft u een onderwerp voor de komende vergadering van de Criminaliteitscommissie? Mail uw agendapunt dan naar verhuur@bovag.nl

Lees meer over wat de Criminaliteitscommissie doet in het interview met commissielid Hans Klok:

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring