BOVAG-lobby onder de loep bij het ledenevent Verhuur- en Deelautobedrijven

Laatste update 05 november 2021 Leestijd: 2 min

Alles weten over waar BOVAG en de afdeling zich hard voor maken? Tijdens het event voor verhuur- en deelauto-ondernemers op 23 november in het BOVAGhuis in Bunnik zal algemeen voorzitter van BOVAG, Han ten Broeke, u bijpraten over actuele lobbydossiers. Samen met uw eigen voorzitter Henk van den Helder vertelt hij onder meer over het autobelastingenplan, de elektrificatie van het wagenpark, cybersecurity en de verduurzaming van panden. Natuurlijk is er ook volop ruimte om uw vragen te stellen of om bij te praten met collega-ondernemers, de bestuursleden en branchemanager van uw afdeling of de specialisten van BOVAG. Tevens zijn de Partners in Business natuurlijk ook aanwezig. Heeft u zich nog niet aangemeld voor 23 november? Doe dit dan snel op mijn.bovag.nl/bovagevent.

ALV

Tijdens het event staat ook een algemene ledenvergadering op het programma. Hier zal worden gestemd voor de herbenoeming van ledenraadslid Theo Hanssen (Autoverhuur Vitesse B.V.) en wordt afscheid genomen van Ronald Meijers (Inqar Nedcars). Er hebben zich geen tegenkandidaten gemeld voor de Ledenraad. 

Andere insteek

Tijdens het event voor verhuur- en deelautobedrijven dat op 23 november vanaf 16.30 uur plaatsvindt, staan netwerken en bijpraten over de laatste brancheontwikkelingen centraal. Er is bewust gekozen voor elkaar ontmoeten en bijpraten omdat ondernemers elkaar lange tijd vanwege coronamaatregelen niet ‘live’ hebben kunnen zien. De keuze voor ons gezamenlijke BOVAG ‘clubhuis’ in Bunnik is dan ook geen toeval. 

Aanmelden

Heeft u zich al aangemeld voor 23 november? Doe dit dan snel op mijn.bovag.nl/bovagevent

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring