Oproep: Rijscholen gaan voor kwaliteitsverbetering, u doet toch ook mee?

Laatste update 21 mei 2021 Leestijd: 2 min

Woensdagavond 19 mei hebben Arno Smits en Hannie Tak een plan gepresenteerd voor de kwaliteitsverbetering van BOVAG Rijscholen. Zij roepen u op om deel te nemen aan de werkgroepen die dit vorm gaan geven. Doet u ook mee?

Sinds het rapport van de Commissie Roemer weten rijschoolhouders dat zij aan de lat staan voor verbetering van de kwaliteit van rijscholen en -instructeurs. Leden gaan hiermee in werkgroepen aan de slag, ondersteund door het bestuur. De werkgroepen zijn geformeerd rond de grote thema’s van het rijschoolondernemerschap. “Wij roepen u op om deel te nemen aan een werkgroep die u het meeste aan uw hart ligt. Alleen met uw inzet, kennis en vaardigheden kunnen we de kwaliteitsslag maken”, aldus Smits en Tak. “Bovendien krijgt u een unieke kans om de toekomst van uw branche mede vorm te geven.”

Werkgroepen

De werkgroepen bestaan uit een kartrekker en een aantal leden. Zij brengen samen in kaart wat er moet gebeuren om de kwaliteitsslag te maken en gaan hiermee aan de slag. Daarbij kunnen zij ook hulp van derden inschakelen. De werkgroepen komen ongeveer drie keer bij elkaar om de plannen op papier te zetten. Als tijdsinvestering moet u denken aan maximaal 10 uur, verspreid over een jaar. Om de tijd zo efficiënt mogelijk te benutten verloopt de communicatie veelal online. Voor de volgende werkgroepen zoekt BOVAG Rijscholen deelnemers:
  • B
  • A/AM
  • Taxi
  • Next Gen (jonge ondernemers denken na over innovaties)
  • Verkeersveiligheid
  • Ondernemersvaardigheden
  • Intern Transport 
  • (CDE/Code 95/ADR heeft al voldoende deelnemers)

Aanmelden

U kunt zich aanmelden via rijscholen@bovag.nl. Wilt u eerst nog meer informatie over het plan, de werkgroepen en werkwijze? Download hieronder dan het Plan van Aanpak en/of kijk het webinar hierover terug. Heeft u nog vragen over één van de werkgroepen mail dan gerust naar rijscholen@bovag.nl. 



Bekijk het webinar

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring