Online ledenbijeenkomst 3 juni: bent u er ook bij?

Laatste update 20 mei 2021 Leestijd: 2 min

BOVAG Verhuur- en Deelautobedrijven houdt op donderdagochtend 3 juni een online ledenbijeenkomst om actualiteiten in de branche met u door te nemen. Denk aan onderwerpen zoals verzekerbaarheid, deelauto's, opleidingen en criminaliteit. Ook schuift Han ten Broeke aan om te horen wat er speelt bij verhuur- en deelautobedrijven. Meld u aan door een mail te sturen naar verhuur@bovag.nl. 

Tijdens de online bijeenkomst in januari gaven de aanwezigen aan dat ze graag nog een keer op dezelfde manier bij elkaar wilden komen. Daarom organiseert de afdeling op 3 juni, van 9.30 tot 11.30 uur, een nieuwe ledenbijeenkomst. Alle leden van BOVAG Verhuur- en Deelautobedrijven zijn van harte welkom om daarbij te zijn.

Actualiteiten

Voorzitter Henk van den Helder en branchemanager Marjolijn Spoorenberg praten u bij over de lopende dossiers, waaronder verzekerbaarheid en imago van de branche. Vanuit het bestuur vertelt Wilfred van Empel over opleidingen en scholing in de branche, Arjan Bultman over deelauto’s en Marco Holtus van de criminaliteitscommissie over criminaliteit en preventie.

In gesprek met de voorzitter

Ook is Han ten Broeke, algemeen voorzitter van BOVAG, aanwezig om met u in gesprek te gaan. Han praat graag met een aantal leden om te horen wat er speelt en wat we mee moeten nemen in de (Haagse) lobby. Wilt u met Han in gesprek en hem iets specifieks laten weten of vragen? Laat dit dan weten via verhuur@bovag.nl. Grijp deze unieke kans! 

Aanmelden

Kortom, er komen veel interessante onderwerpen aan bod die de moeite van het inloggen meer dan waard zijn. Aanmelden kan door een mail te sturen naar verhuur@bovag.nl. U ontvangt dan een link om deel te nemen. 

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring