BOVAG Caravantraining van start, doet u al mee?

Laatste update 27 mei 2021 Leestijd: 3 min

BOVAG biedt dé oplossing voor consumenten die veilig en met meer vertrouwen met hun caravan op pad willen: de BOVAG Caravantraining. Het resultaat van een unieke samenwerking tussen BOVAG Rijscholen en BOVAG Caravan- en Camperbedrijven. Doet u nog niet mee, meld u dan nu aan!

Voor rijschoolhouders

De Commissie Roemer adviseert om de kwaliteit van de rijschoolbranche op te vijzelen. Innovatie en service zullen steeds meer het verschil maken tussen u en uw concurrentie. Met de BOVAG Caravantraining doet u dat nu al. 

Hoe het werkt? BOVAG Caravan- en Camperbedrijven promoten de training met onder meer flyers. Op bovag.nl/caravantraining kunnen consumenten uw rijschool vinden. De training geeft u aan de hand van een kant-en-klare presentatie, die BOVAG voor u heeft gemaakt. Deze vindt u op mijn.bovag.nl/caravantraining. Hier treft u naast meer informatie promotiematerialen zoals YouTube-instructievideo's, websiteteksten, social post en banners. Bekijk hier ook de teaservideo voor consumenten die u kunt gebruiken voor uw social media of op uw website:Wilt u de training aan gaan bieden, mail dan naar rijscholen@bovag.nl. Dan zorgt BOVAG ervoor dat op bovag.nl bij uw rijschool ook de caravantraining als mogelijkheid zichtbaar wordt.

Voor caravanbedrijven

Als caravanbedrijf kunt u met de training uw klanten extra service bieden. Mogelijk kan de training zelfs eventuele vrees om met een caravan te gaan rijden wegnemen. Zo werkt de training drempelverlagend voor de verkoop. 

Wat kunt u doen? Deel de flyers die BOVAG u heeft toegestuurd actief uit aan klanten die langskomen voor aankoop, onderhoud of oriëntatie. Op bovag.nl/caravantraining vinden zij meer informatie over de training en een rijschool bij hen in de buurt die de training aanbiedt. 

Heeft u de flyers niet ontvangen of wilt u meer flyers ontvangen? Mail dan naar caravancamper@bovag.nl.

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring