Hannie Tak nieuwe branchemanager BOVAG Rijscholen

Laatste update 25 maart 2021 Leestijd: 2 min

Met ingang van 1 april 2021 is Hannie Tak branchemanager van de afdeling BOVAG Rijscholen. Zij neemt het stokje over van Jurriën Kamst die het branchemanagerschap sinds eind 2019 tijdelijk vervulde.

Tak werkt sinds 2006 voor BOVAG, onder meer als projectleider en als laatst als branchemanager van BOVAG Revisiebedrijven. Ze is geen onbekende in de rijscholenbranche: in 2013 begeleidde ze BOVAG-rijschoolhouders bij de toekenning van Europese subsidiegelden voor WRM Bijscholing. “Om de uitbetaling aan leden voor elkaar te krijgen, had ik intensief contact met leden en heb ik de branche leren kennen”, aldus Tak. 

Op dit moment spelen hele andere zaken, weet Tak. “Hoewel leden sinds 3 maart weer mogen lessen, zijn de huidige voorwaarden – één leerling per lesauto, geen groepslessen voor scooter en motor en geen theorielessen – nog steeds zeer beperkend. BOVAG maakt zich sterk voor meer ruimte, zodat rijscholen weer op een normale manier les kunnen geven. Daarnaast is de branche in afwachting van het rapport Roemer. Als dit leidt tot veranderingen, dan wil ik leden daar heel graag bij helpen.”

Tak heeft zich de voorbije weken al ingewerkt en maakte ook al kennis met een aantal leden, onder wie de nieuwe afdelingsvoorzitter Arno Smits. “Hij is heel betrokken bij de branche. Ik kijk er zeer naar uit om samen met hem, het bestuur en alle BOVAG Rijschoolhouders de branche door de corona-episode heen te loodsen en naar een hoger kwaliteitsniveau te brengen.”

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring