Webinar op 8 juli: hoe gaat u om met niet betalende klanten? 

Laatste update 24 juni 2021 Leestijd: 2 min

Samen met de BOVAG Ledenwinkel organiseert incasso- en deurwaarderskantoor GGN een informatief webinar over hoe om te gaan met niet betalende klanten. Waar liggen de kansen om uw onbetaalde factuur toch betaald te krijgen? Volg het gratis webinar ‘Gelieve te betalen…’ op donderdag 8 juli van 19.00 tot 20.00 uur, exclusief voor BOVAG-leden!  

Twee mede-ondernemers en een deurwaarder van GGN nemen u mee in de uitdagingen. Daarbij krijgt u praktische tips om uw klanten snel te laten betalen zonder dat u de klantrelatie beschadigt. Benieuwd naar de tips die uw administratielast verlichten en uw cashflow vergroten? Schrijf uw dan in voor dit webinar!

Vragenlijst: hoe betaalt uw klant? 

Het afgelopen jaar lijkt het aantal onbetaalde facturen in verband met corona te zijn toegenomen. Samen met BOVAG Ledenwinkel kijkt GGN graag naar het betalingsgedrag in de verschillende branches waar BOVAG actief is. Zien we hier dezelfde trend? Wat is de verwachting richting de toekomst? GGN heeft daarom een korte vragenlijst opgesteld die hier inzicht in geeft. Dit onderzoek is niet compleet zonder uw medewerking. GGN vraagt u om enkele vragen en stellingen over dit onderwerp te beantwoorden om ook een goed beeld te krijgen welke uitdagingen er in uw branche spelen. 

Kik op onderstaande link om u in te schrijven. U kunt hier ook de vragenlijst invullen.

Schrijf u in voor het webinar

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring