Profiteer van de populaire caravan: start met de BOVAG Caravantraining!

Laatste update 03 juni 2021 Leestijd: 2 min

Nederland telt momenteel meer caravans dan ooit! Met de verkoop groeit ook de vraag naar tips voor het veilig rijden met een caravan. Door de BOVAG Caravantraining aan te bieden, speelt u in op deze behoefte. Met een kant-en-klaar trainingsprogramma, instructievideo’s en promotiemiddelen kunt u er snel en gemakkelijk mee starten.

Klanten kunnen u vinden via de bedrijvenzoeker op bovag.nl/caravantraining en BOVAG Caravan- en Camperbedrijven verwijzen klanten actief naar u door. Met de BOVAG Caravantraining bereidt u hen in één dagdeel voor op een veilige reis met de caravan. U leert ze praktische vaardigheden en brengt ze essentiële kennis bij. Nieuwe en zelfs ervaren caravangebruikers helpt u zo met een geruster hart op weg. Prettig voor hen en voor uw business. Met de BOVAG Caravantraining onderscheidt u zich bovendien in de markt. Niet voor niets gingen 31(!) collega’s u al voor. 

Twijfelt u nog? 

Op mijn.bovag.nl/caravantraining leest u alles over de BOVAG Caravantraining: wat het inhoudt, hoe het werkt en hoe u zich aan kunt melden. Eventuele vragen kunt u stellen via rijscholen@bovag.nl

Teaser

Bekijk hieronder de teaservideo voor consumenten die u kunt gebruiken voor uw social media of op uw website. Op het landkaartje ziet u welke BOVAG Rijscholen ook al meedoen.



Kaartje-Caravantraining.png

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring