Save the date: studiereis voor was- en poetsbedrijven naar Las Vegas en San Diego

Laatste update 16 juli 2021 Leestijd: 2 min

Van zondag 14 tot en met zaterdag 20 november organiseert BOVAG Autowas- en Poetsbedrijven een geheel verzorgde studiereis naar de Verenigde Staten. Na een bezoek aan de grootste carwashbeurs ter wereld, The Car Wash Show in Las Vegas, leggen we een aantal bedrijfsbezoeken af in San Diego. Wilt u mee? Meld u dan alvast aan!

In maart 2020 stonden we met 28 deelnemers klaar om voor de vijfde keer naar de Verenigde Staten af te reizen. Vanwege het coronavirus moesten we toen de studiereis helaas annuleren. The Car Wash Show gaat dit jaar door! Daarom organiseren we een nieuwe studiereis. 

Om de beste deals te kunnen maken, is het belangrijk om zo vroeg mogelijk te weten hoeveel autowas- of poetsbedrijven meegaan in november. Weet u al zeker dat u meegaat? Meld u alvast aan via de onderstaande button. BOVAG regelt alles voor u, van hotelovernachting tot diners en toegangspassen. De kosten daarvan komen wel voor eigen rekening. Alleen de vliegreis naar Las Vegas en van San Diego naar Nederland regelt u zelf. 

Meld u hier direct aan

Programma:

•    Zondag 14 november: welkomstavond met netwerkdiner
•    Maandag 15 november: eerste beursdag 
•    Dinsdag 16 november: tweede beursdag 
•    Woensdag 17 november: laatste beursdag en reisdag naar San Diego 
•    Donderdag 18 november: bedrijfsbezoeken
•    Vrijdag 19 november: verrassingsprogramma
•    Zaterdag 20 november: terug- of doorreis

Binnenkort ontvangt u meer informatie over het programma. Heeft u in de tussentijd vragen? Neem dan contact op via autowas@bovag.nl

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring