PR-actie rondom start zomervakantie: BOVAG helpt (nieuwe) kampeerders veilig op weg 

Laatste update 09 juli 2021 Leestijd: 2 min

Vandaag krijgt het noorden van Nederland vakantie en dat is een mooi moment om een pr-actie te organiseren voor de BOVAG-kampeerbedrijven. BOVAG is daarom bij Buikema Stalling en Onderhoud in Kampen. Klanten die vandaag hun caravan, camper of vouwwagen bij Buikema ophalen, krijgen advies over een veilige vakantie. Daarbij krijgt men voorlichting over zowel het rijden met een kampeermiddel als verstandig gebruik ervan. Ook kunnen zij onder begeleiding van een professionele BOVAG-rijinstructeur de belangrijkste manoeuvres met de kampeermiddelen uitvoeren. 

Voor deze actie is de landelijke pers uitgenodigd. Zo vragen we met PR aandacht voor een goed voorbereide en veilige kampeervakantie én profileren we het BOVAG-kampeerbedrijf als het enige juiste adres daarvoor. Dat is belangrijk, zeker nu kamperen zo populair is en we er afgelopen jaar veel nieuwe kampeerder bij hebben gekregen die dit weekend misschien wel voor het eerst op pad gaan. 

Ook in de media

In coronatijd zijn er vele duizenden caravan-, vouwwagen- en camperbezitters bijgekomen. In de eerste helft van 2021 werden er ruim 35 procent meer nieuwe caravans geregistreerd dan vorig jaar. Ook blijkt uit cijfers van BOVAG, KCI en RDC dat de verkoop van nieuwe campers tot recordhoogte reikt. Nederland lijkt zich massaal op te maken voor een kampeervakantie deze zomer. Lees daar meer over in dit bericht.

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring