Na de zomer houdt BOVAG RODI Caravan 2021

Laatste update 02 juli 2021 Leestijd: 2 min

Het afdelingsbestuur van BOVAG Caravan- en Camperbedrijven heeft besloten dat het tijd is om opnieuw een RODI te houden onder caravandealers. RODI staat voor Relatieonderzoek Dealer-Importeur en brengt in kaart hoe de samenwerking tussen hen verloopt. Het onderzoek is momenteel in voorbereiding en alle grote fabrikanten c.q. importeurs van caravans hebben inmiddels toegezegd hun medewerking te verlenen. Meer informatie volgt begin september. 

Alle Nederlandse caravandealers worden na de zomer benaderd voor RODI Caravan 2021, dus niet alleen BOVAG-dealers. Immers: hoe meer dealers meewerken aan het onderzoek, hoe nauwkeuriger ons beeld. Het bestuur wil hiermee inzichten opdoen en concreet maken wat er speelt in de relatie dealer-importeur. Daarom kijkt deze RODI terug op de afgelopen twee jaar, het gaat ons dus om een breder beeld dan alleen van de achterliggende coronaperiode en bijbehorende problematiek. Alle belangrijke fabrikanten en importeurs van caravans hebben inmiddels toegezegd hun medewerking te verlenen aan dit onderzoek en daar willen we hen bij deze alvast hartelijk voor bedanken. 

Begin september ontvangt u meer informatie van ons over RODI Caravan 2021. Heeft u op dit moment vragen, stel deze dan per e-mail via caravancamper@bovag.nl of bel met BOVAG Ledenadvies: (030) 659 53 00. 

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring