Groot mediabereik voor PR-actie om (nieuwe) kampeerders veilig op weg te helpen

Laatste update 16 juli 2021 Leestijd: 3 min

BOVAG was vorige week vrijdag bij Buikema Stalling en Onderhoud in Kampen voor een PR-actie, om aandacht te vragen voor een veilige en goed voorbereide kampeervakantie. Klanten die hun caravan, camper of vouwwagen kwamen ophalen, kregen advies over het veilig rijden met een kampeermiddel en het verstandig gebruik ervan. Ze konden ook de belangrijkste manoeuvres uitvoeren, onder begeleiding van een BOVAG-rijinstructeur. Onder andere Telegraaf, RTV Oost en Hart van Nederland waren daarbij aanwezig. De uitzending van Hart van Nederland werd twee miljoen keer bekeken. 

Op vrijdag 9 juli startte de zomervakantie in het noorden van Nederland. Een goed moment om een PR-actie te organiseren en landelijk aandacht te vragen voor een goed voorbereide en veilige kampeervakantie. Het BOVAG-kampeerbedrijf is daar natuurlijk het juiste adres voor. Dat is belangrijk, omdat de populariteit van kamperen zo gestegen is het afgelopen jaar en er veel nieuwe kampeerders zijn bijgekomen. Diverse landelijke media besteedde aandacht aan de PR-actie. Telegraaf, RTV Oost en Hart van Nederland waren aanwezig. De aflevering van Hart van Nederland werd inclusief herhalingen twee miljoen keer bekeken. 

Het was de hele dag druk bij Buikema Stalling en Onderhoud, waar de actie werd gehouden. Veel mensen kwamen die dag hun kampeermiddel uit de stalling halen. Ondanks de onzekerheid rondom corona was de tendens dat mensen behoefte hebben om erop uit te gaan. Ongeveer de helft gaat op vakantie in het buitenland. BOVAG heeft in Kampen veel (startende) kampeerders veilig op weg kunnen helpen met tips over techniek, belading en veiligheid. De aanstaande kampeerders werden geholpen met het afstellen van spiegels, en konden bijzondere manoeuvres zoals achteruitrijden oefenen met een professionele rijinstructeur. 

BOVAG in de media: 


3.jpg

4.jpg

2.jpg

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring