BOVAG partner van Concours d’Élégance Paleis Soestdijk

Laatste update 10 augustus 2021 Leestijd: 2 min

Het Concours d’Élégance op Paleis Soestdijk wordt van 27 tot en met 29 augustus 2021 het eerste grote automobielfeest sinds lange tijd. BOVAG heeft zich als ‘silver partner’ verbonden aan dit prestigieuze evenement dat dit jaar 125 jaar automobilisme als thema heeft.

Update: het Concours d’Élégance is vanwege de coronamaatregelen verplaatst naar 2022. 

BOVAG ontvangt op het parcours leden en relaties op een eigen paviljoen, toont daar klassiekers en restauratieprojecten van BOVAG Dutch Car Restorers en is daarnaast sponsor van de trapautorace. Kinderen van 4 tot en met 8 jaar mogen op zaterdag en zondag in elf klassieke trapauto’s het parcours op, waar ook met vooroorlogse auto’s een sprint wordt verreden.

Het Concours d’Élégance wordt sinds 1999 georganiseerd en heeft als doel de mooiste auto’s te laten zien die er te vinden zijn. Twee jaar geleden verhuisde het evenement van Paleis Het Loo naar Paleis Soestdijk en vorig jaar zorgden de coronamaatregelen helaas voor een afgelasting. Het Internationaal Concours is hét middelpunt van alle activiteiten; ongeveer 70 oldtimers uit binnen- en buitenland strijden daarin om de prestigieuze ‘Best of Show-award’. De tuinen van Paleis Soestdijk staan het hele weekend van 27 tot en met 29 augustus hoofdzakelijk vol met oldtimers, maar ook met spraakmakende auto’s uit het heden en de toekomst.

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring