[Video] BOVAG Ondernemerstafel: zo motiveer je medewerkers in coronatijd

Laatste update 07 januari 2021 Leestijd: 2 min

Medewerkers staan centraal tijdens de gloednieuwe aflevering van de BOVAG Ondernemerstafel. Wat is de gouden tip om medewerkers bij je te houden en te motiveren, juist in deze coronatijd? En het voorkomen van diefstal op de werkvloer, hoe doe je dat? 

Alice Diels is Algemeen Directeur HR bij de Louwman Groep, een bedrijf met maar liefst drieduizend medewerkers. Zij deelt haar gouden tips over hoe je medewerkers motiveert in deze taaie periode, ook al werken zij thuis. Ondernemer Martin Kniest van Matz Carwash vertelt over zijn bijzondere aanpak als het gaat over personeel. Het personeel in zijn wasstraten zijn mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Hij vertelt hoe de aandacht voor zijn mensen hem een grote betrokkenheid oplevert. 

Voorkomen van diefstal 

Diefstal op het werk: hoe goed je het ook probeert te voorkomen, elke ondernemer kan ermee te maken krijgen. Jan Paul Kerkhof van BP Kerkhof en voorzitter van BOVAG Tankstations vertelt hoe hij hiermee omgaat. Ron Nieuwendijk van Hoffman Bedrijfsrecherche is deskundige op dit gebied: hij legt uit welke vormen van fraude er zijn, en wat de beste aanpak is als het je toch overkomt. 

Bekijk hieronder de nieuwste aflevering:

 

Bekijk hier de eerste aflevering van de BOVAG Ondernemerstafel over witwassen en financiering. 

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring