PaardenpraatTV: Britt Dekker laat paardentrailer keuren bij BOVAG-bedrijf

Laatste update 26 januari 2021 Leestijd: 1 min

BOVAG vraagt samen met paardenliefhebber en presentatrice Britt Dekker aandacht voor preventief onderhoud aan paardentrailers in de nieuwste aflevering van PaardenpraatTV. Daarin gaat Britt op bezoek bij Aanhangwagenbedrijf Theo Stet in Heerhugowaard om een paardentrailer te laten keuren. Keurmeester Arjan vertelt haar alles over het belang van deskundig en regelmatig onderhoud en loopt met haar een paar belangrijkste stappen van de keuring door.

PaardenpraatTV is het online mediakanaal van Britt dat mateloos populair is onder paardenliefhebbers. In de aflevering nemen ze een paar veel voorkomende problemen bij paardentrailers door, denk aan een rotte vloer waar het paard doorheen kan trappen. Of slijtage aan banden, wat kan resulteren in een klapband. De aflevering krijgt de nodige publiciteit op de social-mediakanalen van Britt en BOVAG en bereikt zo vele paardenliefhebbers. 

De aflevering is onderdeel van de promotiecampagne van BOVAG om onderhoud aan aanhangwagens onder de aandacht te brengen bij consumenten. 

Bekijk hieronder de aflevering van PaardenpraatTV: 

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring