Online bijeenkomst verhuur- en deelautobedrijven op 20 januari: meld u aan! 

Laatste update 11 januari 2021 Leestijd: 2 min

Graag had BOVAG u weer eens fysiek uitgenodigd om met elkaar te proosten op het nieuwe jaar en de actualiteit binnen de branche door te nemen. Helaas hebben we nog altijd te maken met beperkende maatregelen en zal het nog wel even duren voordat we terug kunnen naar het oude normaal. Daarom organiseren we een online ledenbijeenkomst voor bij BOVAG aangesloten verhuur- en deelautobedrijven op woensdag 20 januari van 09.30 uur tot 11.00 uur. Daarin wensen we u ‘persoonlijk’ een mooi en vooral een beter 2021 toe én nemen we u mee in een aantal actuele zaken. 

Voorzitter Henk van den Helder zal onder andere de nieuwe crisis-cao nader toelichten, BOVAG-jurist Geertje Kraal geeft uitleg over de nieuwe huurvoorwaarden en u krijgt ook inzicht in de resultaten van het laatste ‘Verhuur in Cijfers’-onderzoek. Kortom, veel interessante onderwerpen die de moeite van het inloggen meer dan waard zijn. En uiteraard is voldoende gelegenheid om vragen te stellen en een bijdrage te leveren.

Wij kijken er naar uit om u woensdag 20 januari digitaal te ontmoeten; aanmelden kan door een mail te sturen naar verhuur@bovag.nl en u ontvangt dan een link om deel te nemen. Tot dan!

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring