Download de nieuwe algemene particuliere huurvoorwaarden en huurcontract

Laatste update 20 januari 2021 Leestijd: 2 min

De herziene algemene particuliere huurvoorwaarden auto gaan per 1 februari 2021 in. Er zijn twee versies beschikbaar. De nieuwe algemene voorwaarden zonder bijlage deelauto (drukbestand en web/ printbestand) die u dient te gebruiken bij huur van een andere auto dan een deelauto. En ten tweede de nieuwe voorwaarden met de bijlage voor een deelauto die u kunt inzetten wanneer u een deelauto meegeeft. Daar is alleen een web/printbestand van, omdat deelautoverhuur ‘online’ plaatsvindt en niet vanachter uw fysieke balie. U kunt de nieuwe huurvoorwaarden en huurcontract op deze pagina downloaden.

U bent verplicht de meest recente huurvoorwaarden (particulier) te gebruiken. BOVAG adviseert om ook het huurcontract te gebruiken, omdat deze goed aansluit op de herziene algemene huurvoorwaarden. U kunt de huurvoorwaarden standaard mee laten drukken op uw briefpapier om zo het verstrekken van losse exemplaren te voorkomen. 

Downloads (exclusief voor leden)

Contract Autoverhuur:

Algemene voorwaarden zonder bijlage deelauto:

Algemene voorwaarden met bijlage deelauto:

Papieren blokken 

Uiteraard kunt u ook een papieren blok van het huurcontract met algemene huurvoorwaarden (in de variant zonder de deelautobijlage) bestellen bij de BOVAG Ledenwinkel. Ga naar www.bovagledenwinkel.nl, log in en zoek op artikelnummer 8830815.

Online bijeenkomst

BOVAG-jurist Geertje Kraal heeft tijdens een online ledenbijeenkomst tekst en uitleg gegeven over de nieuwe verhuurvoorwaarden (particulier). Heeft u dit gemist, dan kunt u hier (alleen voor leden) de toelichting terugkijken. In dit document leest u wat er anders is ten opzichte van de versie uit 2010.

Als er nog vragen of onduidelijkheden zijn kunt u contact opnemen met BOVAG Ledenadvies via 
(030) 659 53 00 of ledenadvies@bovag.nl

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring