BOVAG in gesprek met ministerie over heropstarten rijlessen, lobbyt voor extra steun

Laatste update 13 januari 2021 Leestijd: 2 min

Zoals verwacht heeft het kabinet dinsdagavond de lockdown met nog eens drie weken verlengd tot en met 9 februari. Voor rijscholen zijn geen veranderingen aangekondigd. Dat betekent dat A- en AM-rijlessen door kunnen gaan. Het CBR heeft bekendgemaakt dat theorie- en praktijkexamens, tussentijdse toetsen en rijtesten tot en met 9 februari niet doorgaan. BOVAG ijvert voor het heropstarten van rijlessen en extra steun voor ondernemers.

Vandaag spreekt BOVAG het ministerie van I&W over het BOVAG-voorstel om rijlessen weer op te starten en over het CBR-besluit om de dienstverlening tot en met 9 februari op te schorten. Over de uitkomsten hiervan informeert BOVAG u later vandaag.

Steunmaatregelen

BOVAG zet zich zelf en via VNO-NCW en MKB NL ook in voor extra steun aan rijscholen. U krijgt uiteraard zo snel mogelijk een overzicht van de (extra) steunmaatregelen en van de aanpassingen aan bestaande regelingen waarvoor BOVAG pleit. 

Blijf op de hoogte

Op social media van BOVAG zoals de Facebook-groep van BOVAG Rijscholen leest u de laatste ontwikkelingen. Klik op deze Facebook-pagina op de blauwe button 'Lid worden' als u toegang wilt tot deze groep. Uiteraard houdt BOVAG u ook via het liveblog op mijn.bovag.nl en de nieuwsbrieven op de hoogte.

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring