Bedrijfsovername, -overdracht of -beëindiging in zicht? Download de vernieuwde BOVAG-brochure

Laatste update 14 januari 2021 Leestijd: 2 min

Staat u voor een grote keuze: uw bedrijf verkopen, overdragen, doorzetten met een ander businessmodel of toch beëindigen? BOVAG helpt u op weg met de vernieuwde brochure ‘Stoppen en doorgaan?’. Daarin staat voor verschillende scenario’s beschreven welke stappen u moet nemen op financieel, fiscaal, juridisch en personeelsgebied. Op tijd beginnen is een must, want er komt veel bij kijken. Een overdracht en de daarbij behorende voorbereidingen kost al snel vijf jaar.

Er kunnen verschillende redenen zijn waarom u hierover nadenkt: een naderend pensioen, wel of juist geen opvolger, een opgezegd dealercontract of u heeft er ‘gewoon’ geen zin meer in. Dan is het tijd om keuzes te maken. BOVAG ondersteunt u daarbij met de brochure 'Stoppen en doorgaan?'. Ook voor ondernemers die zich oriënteren op een bedrijfsovername is deze geschikt. 

De brochure is onlangs geactualiseerd op basis van de nieuwe wetgeving voor 2021. De nieuwe franchisewet en de compensatie van de transitievergoeding bij bedrijfsbeëindiging (Wet Arbeidsmarkt in Balans) zijn er bijvoorbeeld in verwerkt.

Download de brochure: Heeft u vragen? Stuur dan een mail naar stoppenendoorgaan@bovag.nl.

BOVAG Matchmaking

Misschien bent u al verder in uw gedachten en bent u al concreet op zoek naar een bedrijf om te kopen of wilt u uw eigen bedrijf verkopen. BOVAG Matchmaking kan u daarbij van dienst zijn. Dit is een besloten platform van BOVAG waar koper en verkoper kunnen elkaar vinden. Lees meer BOVAG Matchmaking

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring