Jack Derks en Adrie Valentijn nieuwe bestuursleden 

Laatste update 12 februari 2021 Leestijd: 2 min

Tijdens de Algemene Ledenvergadering van BOVAG Onafhankelijke Autobedrijven zijn deze week Jack Derks (Derks Bedrijfswagens, Uden) en Adrie Valentijn (CarProf Valentijn, Zaltbommel) benoemd tot nieuwe bestuursleden. Daarnaast is Jan Lenters (Auto Combi, Hardenberg) benoemd als afgevaardigde voor de BOVAG Ledenraad.

Gedwongen door de coronamaatregelen, vond de Ledenvergadering online plaats. Dankzij een coronaspoedwet, is het nu mogelijk om via deze we een rechtsgeldige vergadering te houden. Doordat ook voldoende leden bij de vergadering aanwezig waren, konden de nieuwe benoemingen op de juiste manier worden gedaan.

De vergadering werd geopend door voorzitter Gerard ten Buuren die terugkeek op een bewogen jaar en de leden van BOVAG Onafhankelijke Autobedrijven complimenteerde met hun veerkracht in coronatijd. Hij nam met lovende woorden afscheid van Maurice Smit als afgevaardigde in de ledenraad en van Jan Lenters als bestuurslid. Na de benoemingen van Jack Derks en Adrie Valentijn als nieuwe bestuursleden en van Jan Lenters als ledenraadslid nam hij de financiële cijfers van 2020 en de begroting voor 2021 door. Hans Joosten en Kim van den Berg van BOVAG bespraken actuele cijfers en vertelden over de plannen van BOVAG voor 2021. Hannie Stappers (manager Public Affairs bij BOVAG) vertelde over de regelingen die er zijn voor ondernemers in coronatijd en wat daarin de nieuwste ontwikkelingen zijn. Ook lichtte zij toe hoe BOVAG invloed uitoefent op deze maatregelen. 

Terugkijken en -lezen

Kon u niet bij de ALV aanwezig zijn of wilt u het terugkijken? BOVAG-leden kunnen de Algemene Ledenvergadering van BOVAG Onafhankelijke Autobedrijven hieronder terugkijken. Ook de presentatie die werd gegeven, kunt u hieronder teruglezen met alle cijfers en informatie over benoemde en afgetreden bestuursleden.

Naar de video van de ALV en de presentatie

 

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring