Het Grote Mobiliteitsdebat: Hoe kijken politici aan tegen mobiliteit?

Laatste update 17 februari 2021 Leestijd: 2 min

In aanloop naar de Tweede Kamer-verkiezingen op 17 maart geven de grootste politieke partijen tijdens Het Grote Mobiliteitsdebat hun visie op mobiliteit. Dit online te volgen debat vindt plaats op donderdag 4 maart om 10.30 uur en wordt georganiseerd door de Mobiliteitsalliantie, waar ook BOVAG lid van is. Politici gaan met elkaar in debat over de toekomst van mobiliteit in ons land. Welke keuzes maken deze politieke partijen? Waar mogen wij ze op afrekenen? 

Diverse (kandidaat-)Tweede Kamerleden zoals Mark Harbers (VVD), Roy van Aalst (PVV), Wytske Postma (CDA), Raoul Boucke (D66), Suzanne Kröger (GL), Stieneke van der Graaf (CU), Chris Stoffer (SGP) en Barbara Kathmann (PvdA) hebben hun aanwezigheid bevestigd. Zij gaan in debat over onder meer flexibiliteit, verkeersveiligheid en investeren in en het onderhoud van bestaande infrastructuur. Ook wordt er stilgestaan bij de oplossingen voor andere maatschappelijke uitdagingen, zoals stikstof en woningbouw, waar mobiliteit aan kan bijdragen.

Het debat vindt plaats in het Muziekgebouw aan ‘t IJ te Amsterdam en is digitaal te volgen. U kunt tijdens het debat via de chat reageren en direct vragen stellen aan de deelnemers. Daarnaast kunt u op interactieve wijze reageren op de stellingen tijdens het debat. Aanmelden kan met de onderstaande button:

Aanmelden 'Het Grote Mobiliteitsdebat' 

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring