Twee extra online bijeenkomsten over de BOVAG Camperkeuring; meld u snel aan

Laatste update 09 december 2021 Leestijd: 3 min

Vanwege het grote animo voor de online bijeenkomsten over de BOVAG Camperkeuring, worden er naast 17 januari twee extra sessies gegeven op 24 januari en 14 februari 2022. De BOVAG Camperkeuring is een nieuw product, waarmee leden zich kunnen profileren als BOVAG-campervakman die verstand heeft van zowel autotechniek als kampeermiddelen. Het product haakt in op de groeiende populariteit van de camper en de kansen die dat biedt voor de werkplaats. 

Steeds meer Nederlanders kiezen voor een vakantie met de camper. Deze markt groeit explosief en daardoor groeit ook de potentie voor de werkplaats. Een kans voor onze branche, aldus een groep camperbedrijven. Zij namen het initiatief om samen met BOVAG een nieuw product te ontwikkelen: de BOVAG Camperkeuring, dat na de jaarwisseling wordt gelanceerd. 

Over de camperkeuring

De campermarkt schreeuwt om camperspecialisten. Juist nu de markt van gebruikte en zelfbouwcampers groeit, groeit de behoefte aan vakmanschap. Een mooie kans dus voor BOVAG-bedrijven. Met de BOVAG Camperkeuring lanceren we een nieuw product, waarmee we de BOVAG-campervakman profileren die verstand heeft van zowel autotechniek als van kampeermiddelen. Eén adres waar de consument terecht kan voor de apk en vakkundig onderhoud, ook als het gaat om een gebruikte of zelfbouw-camper en ook als die camper niet gekocht is bij een BOVAG-bedrijf. Met de BOVAG Camperkeuring bouwen we door op het succes van de BOVAG Onderhoudsbeurt; een onderhoudsproduct dat al jaren een begrip is onder kampeerders.

Over de bijeenkomsten

Het programma van de online bijeenkomsten start om 20:00 uur en duurt ongeveer een uur. De sessies hebben een interactief karakter en daarom is er per bijeenkomst ruimte voor maximaal vijftien personen. Van tevoren ontvangt u meer informatie over de BOVAG Camperkeuring. De eerste bijeenkomst stond al gepland voor 17 januari en die zat binnen een dag vol. De twee extra geplande bijeenkomsten vinden plaats op 24 januari en 14 februari 2022. Er is beperkt plek, dus meld u snel aan! 

Meld u aan voor de online bijeenkomsten

Wanneer deze sessies vol zijn, kunt u zich op een wachtlijst laten plaatsen door een mailtje te sturen naar events@bovag.nl

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring