Praktische zaken coronatoegangsbewijs

Laatste update 09 december 2021 Leestijd: 2 min

Nu de Eerste en Tweede Kamer hebben ingestemd met invoering van het coronatoegangsbewijs (ctb) voor niet-essentiële winkels, is de verwachting dat deze coronamaatregel vrij snel na de persconferentie van dinsdag 14 december in gaat. BOVAG bereidt op dit moment alle informatie voor zodat u dinsdag na de persconferentie klaar bent om te handelen.

Onder de definitie van niet-essentiële winkels en dienstverlening vallen alle showrooms en verkoopruimtes van BOVAG-leden. De werkplaats en de werkplaatsreceptie vallen hier niet onder. Hou er rekening mee dat u later deze maand het ctb-toegangsbewijs van uw klanten moet scannen voor toegang tot uw winkel of showroom. Voor toegang tot de werkplaats(-receptie) hoeft dat niet. Het scannen gaat zoals u dat nu al in de horeca gewend bent. 

Dinsdag komen we na de persconferentie met een nieuwsbrief bij u terug op de praktische invulling van de nieuwe maatregelen die onze demissionaire premier dan aankondigt. We werken aan posters die u kunt gebruiken in de communicatie met uw klanten en gaan voor u na hoe u het makkelijkst het scanproces van het coronatoegangsbewijs kunt regelen.

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring