Noteer in uw agenda: 22 maart BOVAG-congres voor onafhankelijke autobedrijven

Laatste update 23 december 2021 Leestijd: 2 min

Het lijkt nog ver weg en zeker in deze tijden is het soms lastig vooruit kijken, maar we willen in deze nieuwsbrief toch even met u vooruitblikken naar het nieuwe jaar. Naar dinsdag 22 maart 2022 om precies te zijn, want hopelijk vindt dan het BOVAG-congres voor onafhankelijke autobedrijven plaats in het NBC in Nieuwegein. Dé dag voor alle spelers in het onafhankelijke kanaal boordevol inspirerende sprekers, interessante praktijksessies en een vol beursplein met onze partners. Een dag om niet te missen. Noteert u 22 maart vast in uw agenda?

Bepaal zelf uw instaptijd

Het programma start om 14.00 uur. Maar u kunt gedurende de dag instappen wanneer het u uitkomt. Bijvoorbeeld ook ’s avonds om 18.00 uur bij het dinerbuffet. 

Meer weten

Nu al kijken wat er 22 maart zoal op het programma staat? Ga dan naar www.bovagcongres.nl en lees daar alles over het congres. Niets is zeker in het leven, dus ook 22 maart is in het licht van de huidige ontwikkelingen nog niet honderd procent een feit. Maar wij hopen van harte dat we u in maart in Nieuwegein kunnen ontmoeten. 

 

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring