[HERINNERING] AVG-proof worden of blijven? Volg het gratis AVG-webinar!

Laatste update 03 december 2021 Leestijd: 3 min

Heeft u het verwerken van persoonsgegevens nog niet helemaal op orde, twijfelt u daarover of heeft u vragen? Volg dan op woensdag 8 december om 10.00 uur het gratis, en speciaal voor BOVAG-leden georganiseerde webinar van Stichting AVG. Hierin leert u hoe u AVG-proof wordt én blijft, zodat u safe zit als u controle krijgt van de Autoriteit Persoonsgegevens. Bovendien loopt u veel minder risico dat cybercriminelen persoonsgegevens van uw klanten, leveranciers of medewerkers buit maken.

Corona heeft gezorgd voor vergaande digitalisering en thuiswerken, maar ook voor veel vragen over het gebruik van persoonsgegevens. Wat mag u nu wel en niet vastleggen als het gaat om uw klanten en medewerkers? Daarbij wordt het risico dat u als bedrijf slachtoffer wordt van cybercriminaliteit steeds groter. Vorig jaar meldde de Autoriteit Persoonsgegevens meer dan 25.000 datalekken! De kans op een datalek is groter als gegevens niet goed beschermd zijn opgeslagen. De schade die uw organisatie dan oploopt qua reputatie is enorm. 

Goed voorbereid op een controle

U wilt goed voorbereid zijn op de vragen van uw klanten en zorgvuldig omgaan met hun gegevens. Daarbij moet u blijven voldoen aan de AVG. De Autoriteit Persoonsgegevens doet steekproeven en controles die lastig en tijdrovend zijn. Bovendien loopt u risico op een boete. 

Meld u aan voor het gratis webinar

Zeker zijn van uw zaak? Maak gebruik van de kennis van de experts van de Stichting AVG en laat u in 30 minuten bijpraten over de belangrijkste onderdelen van de AVG. Meld u nu aan voor het webinar dat plaatsvindt op woensdag 8 december 2021 om 10.00 uur. Dit webinar is gratis toegankelijk voor BOVAG-leden.

Aanmelden

Aanmelden

Deze onderwerpen komen onder meer aan bod:
●    Waar moet u op letten bij het vastleggen van gegevens van uw klanten?
●    Wat is een verwerkersovereenkomst en wanneer hebt u deze nodig?
●    Hoe kan het AVG-programma u helpen om ‘AVG-proof’ te werken?

Meer weten over de privacywet? Ga naar mijn.bovag.nl/privacy.

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring