Heeft u RODI Personenauto 2021 al ingevuld?

Laatste update 06 december 2021 Leestijd: 3 min

Alle BOVAG Autodealers hebben vrijdag 3 december per e-mail een uitnodiging ontvangen om de stellingenlijst van RODI Personenauto 2021 in te vullen. Invullen kan tot en met zaterdag 15 januari. Kunnen wij op uw medewerking rekenen?

RODI staat voor Relatie Onderzoek Dealer Importeur en brengt dit jaar voor de 35e keer in kaart hoe de samenwerking tussen hen verloopt. Met dit onderzoek wil BOVAG inzichten opdoen en concreet maken wat er speelt in de relatie tussen de dealer en de importeur met als doel de samenwerking waar mogelijk verder te verbeteren en onderwerpen op de agenda te krijgen. En met succes: zowel importeurs als dealerverenigingen hechten veel waarde aan dit onderzoek en hebben voorgaande jaren actie ondernomen op de resultaten. 

Net als afgelopen jaren is het onderzoek alleen naar directeur-eigenaren van de organisatie verzonden en wordt in de stellingenlijst rekening gehouden met de sales- en/of aftersales-activiteiten van uw organisatie. De RODI is dit jaar wederom zo ingericht dat u voor alle merken uit uw portfolio slechts één enquête ontvangt met daarin voor elk merk een eigen regel waarin u de waarderingen voor dit merk kunt aangeven. Ook dit jaar hebben we weer de extra vraag toegevoegd over uw tevredenheid met de ondersteunende maatregelen die uw importeur rondom corona heeft genomen.

Waarom meedoen? 

Het is belangrijk dat zoveel mogelijk autodealers RODI Personenauto 2021 invullen. Hoe meer autodealers meewerken hoe nauwkeuriger het beeld en des te sterker staan BOVAG en de dealerverenigingen in de gesprekken. Uw deelname is dus van groot belang. Het invullen kost u slechts 10-15 minuten en kan tot en met zaterdag 15 januari 2022.

Geen e-mail van BOVAG Onderzoek ontvangen? 

De dealerverenigingen hebben meegewerkt aan dit onderzoek door e-mailadressen ter beschikking te stellen. Heeft u op 1 december geen e-mail over RODI Personenauto 2021 van BOVAG Onderzoek ontvangen? Controleer dan eerst uw spambox, het is mogelijk dat de e-mail daarin is beland. Zit de mail niet tussen uw spam? Stuur dan een e-mail naar onderzoek@bovag.nl. Dan controleren we waarom u geen mail heeft ontvangen en sturen we u deze alsnog.

De resultaten van het RODI-onderzoek Personenauto 2021 worden eind maart 2022 bekend gemaakt.

Vragen? 

Voor technische vragen of problemen bij het doorlopen van de stellingenlijst kunt u contact opnemen met onderzoek@bovag.nl. Mochten de gegevens in de mail of stellingenlijst niet kloppen, dan kunt u via hetzelfde mailadres wijzigingen doorgeven. Heeft u geen technische maar een algemene vraag over RODI Personenauto 2021? Kunt u contact met autodealers@bovag.nl.

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring