100% onderhouden vanaf 2022 onderdeel van uw BOVAG-lidmaatschap

Laatste update 21 december 2021 Leestijd: 2 min

Alle BOVAG-autobedrijven hebben vanaf 1 januari 2022 automatisch toegang tot 100% onderhouden. Dat betekent dat uw BOVAG-lidmaatschap extra toegevoegde waarde krijgt.  

Bij het adverteren van een occasion kunt u per auto het 100% onderhouden-keurmerk toekennen. Op de grote advertentieportals wordt dan een weblabel getoond en per e-mail ontvangt het autobedrijf een certificaat dat u aan de klant kunt meegeven. Uit onderzoek blijkt dat consumenten het expliciet maken van volledig onderhoud als extra waarde ervaren.

Het vaste maandbedrag dat 100% onderhouden hanteerde, komt vanaf 2022 te vervallen en het enige dat u nog betaalt is een klein bedrag voor de certificaten die u aan uw occasions toekent. Daarover leest u meer in de brief die autobedrijven hebben ontvangen. 

Voordelen van 100% onderhouden: 

  1. Consumenten waarderen transparantie over complete onderhoudshistorie.
  2. Uit analyse van de voorraad gebruikte auto’s bij auto- en dealerbedrijven blijkt een significant verschil in statijd. 100% onderhouden voertuigen staan tot wel 30% korter in de voorraad!
  3. Het certificaat 100% onderhouden helpt daadwerkelijk om de focus van prijs te verleggen naar de waarde. En als u het op de juiste manier uitlegt aan autokopers draagt het bij aan verbetering van het transactieresultaat.
Kijk voor meer informatie op 100procentonderhouden.nl/voor-autobedrijven

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring