Webinar gemist? Kijk terug!

Laatste update 26 augustus 2021 Leestijd: 3 min

OOMT heeft een aantal interessante webinars gehouden in de afgelopen maanden. Heeft u ze gemist? OOMT heeft ze allemaal op zijn website gezet zodat u ze kunt terugkijken. Een greep uit het aanbod: ‘Blik op de toekomst’, ‘Aan het werk met je leerling’, ‘Focus op veilig werken’ en ‘Functioneringsgesprek’. De webinars zijn praktisch ingestoken zodat u met de gegeven tips direct aan de slag kunt.

Blik op de toekomst

Blik op de toekomst gaat over personeelsbeleid. Heeft u de juiste mensen bij elkaar en zit iedereen op de juiste plek? Denkt u wel eens na over uw personeelsbeleid? OOMT wil in samenwerking met AMT laten zien dat strategisch personeelsbeleid niet alleen iets is voor grote bedrijven, maar belangrijk is voor elk bedrijf. Experts uit de branche delen hun ervaring met personeelsbeleid, laten weten hoe zij de toekomst van hun bedrijf in kaart hebben gebracht en welke keuzes zij hebben gemaakt.
Ga direct naar het webinar Blik op de Toekomst.

Aan het werk met je leerling

U leert een vak aan uw leerling, maar wat leert u van uw leerling? Denk aan nieuwe technieken of online-handigheden. AMT en Tweewieler hielden een webinar waarbij ondernemers en experts vertellen over de meerwaarde van een leerling in uw bedrijf. Hierbij komt ook ‘kickstart’ aan bod; het programma waarbij eerstejaars BBL-leerlingen vier gratis trainingsdagen krijgen.
Ga direct naar het webinar Aan het werk met je leerling.

Focus op veilig werken

Oomt heeft meerdere webinars gehouden over veilig werken en het gezond houden van uw medewerkers. De meeste recente heet ‘Focus op Veilig werken’ en gaat onder andere over het corona-protocol en de controle Inspectie SZW.
Ga direct naar het webinar Focus op veilig werken.

Functioneringsgesprek

OOMT is van mening dat functioneringsgesprekken leuker, makkelijker en beter kunnen. Ze hebben zelfs concrete handvatten waarmee ook uw functioneringsgesprekken zo kunnen zijn of worden. Dat is niet alleen theorie, in het webinar hierover laten leidinggevenden uit de branche weten hoe zij hun gesprekken hebben verbeterd en wat dat hen heeft opgebracht.
Ga direct naar het webinar over het functioneringsgesprek.

Bekijk ook de andere webinars op oomt.nl en tik de zoekterm ‘webinar’ in.

 

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring