De praktijk van werken met een garageformule

Laatste update 13 augustus 2021 Leestijd: 2 min

Hoe goed is de relatie tussen een garagebedrijf en de garageformule waarbij zij zich hebben aangesloten? Wat gaat goed en wat kan er beter? BOVAG onderzoekt dat regelmatig, stelt zo nodig zaken aan de kaak en probeert in samenwerking met BOVAG-leden en de formules punten te verbeteren. Dit Relatie Onderzoek Samenwerkingsformules (ROSA) is voor alle BOVAG-leden te lezen op mijnBOVAG.

Garagebedrijven die lid zijn van een formule waardeerden de relatie met hun garageformule in 2020 gemiddeld met een 7,8. CarProf voerde vorig jaar de lijst aan met een rapportcijfer van 8,6 en vijf andere formules deelden een tweede plaats met een 8,4. Meer cijfers en conclusies weten uit het BOVAG-formuleonderzoek? Lees het volledige ROSA-rapport hieronder. 


Download het complete onderzoeksrapport  

Download de resultaten per formule

Het geven van betrouwbare informatie over garageformules aan leden hoort volgens BOVAG bij zijn taak. Zo ook het onderhouden van een constructieve relatie met de formules die de vereniging in staat stelt om waar nodig zaken aan de kaak te stellen en samen op te lossen.  

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring