Uw mening gevraagd: Wat vindt u van de verzekerbaarheid van uw wagenpark? 

Laatste update 04 september 2020 Leestijd: 2 min

BOVAG Verhuur- en Deelautobedrijven krijgt het signaal dat steeds meer ondernemers moeite hebben om hun verzekeringen goed te regelen met verzekeraars. Verzekerbaarheid is een belangrijk speerpunt van de afdeling en het bestuur, en daarom laat BOVAG onderzoek doen naar hoe dit kan worden verbeterd. Inmiddels zijn er door adviesbureau Voogt Pijl & Partners gesprekken gevoerd met diverse BOVAG-verhuurbedrijven en verzekeraars. Graag willen we ook u de mogelijkheid geven om uw input te geven over dit onderwerp. 

Uw stem is belangrijk 

Afgelopen maandag heeft BOVAG aan contactpersonen van al zijn leden van verhuur- en deelauto’s een korte vragenlijst over dit onderwerp gestuurd. Bijvoorbeeld: ‘hoe is de samenwerking is met uw verzekeraar bij schade of verduistering van huur- of deelauto’s?’ ‘Wat doet u om schade of verduistering te voorkomen?’ En ‘ziet u resultaten van uw acties om de schadekosten te beperken terug in de premiehoogte?’ Uw stem is erg belangrijk om een goed beeld te krijgen van de situatie en om een passende oplossing te vinden. We hopen daarom dat u even de tijd wilt nemen om de vragenlijst in te vullen. Dit kost u maar 5 tot 7 minuten en kan tot en met woensdag 9 september. 

Resultaten 

De uitkomsten van het onderzoek worden omgezet in concrete, voorgestelde maatregelen, zowel voor verzekeraars als voor verhuurbedrijven. Het onderzoeksresultaat wordt eind september met het bestuur van BOVAG Verhuur- en Deelautobedrijven besproken. Natuurlijk informeren we u hier dan ook verder over.  

Contact 

Heeft u vragen over dit onderzoek of heeft uw organisatie geen vragenlijst ontvangen? Neem dan contact op met branchemanager Marjolijn Spoorenberg, via marjolijnspoorenberg@bovag.nl

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring