Steunpakket vanaf 1 oktober beschikbaar, het Ondernemersklankbord helpt u gratis

Laatste update 23 september 2020 Leestijd: 2 min

Vanaf 1 oktober 2020 kunt u gebruikmaken van het derde steun- en herstelpakket voor ondernemers. Wilt u weten voor welke regeling u in aanmerking komt? Of heeft u hulp of advies nodig bij de aanvraag? De Stichting Ondernemersklankbord helpt u vrijblijvend.

Onderdeel van het derde steunpakket zijn de NOW (tegemoetkoming loonkosten), Tozo (inkomensondersteuning zelfstandigen), TVL (tegemoetkoming vaste lasten MKB, voorheen TOGS) en de borgstellingen, leningen en garantiefondsen. De voorwaarden van een aantal regelingen worden stapsgewijs aangepast, zodat ze meer gericht zijn op de lange termijn. Ook kunt u tot 1 oktober 2020 nog belastinguitstel aanvragen. Dit uitstel loopt uiterlijk op 1 januari 2021 af. Wanneer u dan nog in de knel komt, krijgt u twee jaar de tijd om de opgebouwde belastingschuld af te lossen. Maar ook zijn er deze derde ronde nieuwe regelingen gericht op het stimuleren van investeringen en uiteindelijk economische groei.  

Stichting Ondernemersklankbord (OKB) helpt u gratis

In deze infographic ziet u het volledige overzicht van de financiële regelingen. Met behulp van de Coronacalculator of de Regelingencheck van de Kamer van Koophandel kunt u controleren voor welke regelingen u in aanmerking komt. Wilt u daar hulp bij? Of heeft u specifieke vragen of advies nodig? Maak dan gebruik van het Ondernemersklankbord. De Stichting Ondernemersklankbord (OKB) is een landelijk netwerk met 300 adviseurs en één van de grootste, onafhankelijke non-profitorganisaties die zich belangeloos voor ondernemers inzet. Meer dan 100.000 ondernemers maakten al gebruik van het bedrijfsadvies en werden door een OKB-adviseur persoonlijk begeleid. In deze tijden van corona is deze hulp gratis!

Aanmelden Ondernemersklankbord 

Vul het contactformulier in en één van de OKB-adviseurs neemt binnen 2 werkdagen contact met u op.

Aanmelden Ondernemersklankbord

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring