‘Slim schade begroten’, schrijf u nu in voor de trainingen in oktober

Laatste update 09 september 2020 Leestijd: 2 min

Hoe vind je op efficiënte wijze technische informatie van de fabrikant, en hoe interpreteer je die juist? BOVAG Schadesupport krijgt hier veel vragen over van schadeherstelbedrijven. Daarom biedt BOVAG in samenwerking met AutoNiveau de training ‘Slim schade begroten’ aan. De training wordt gegeven door Willy Sprockel, die al jarenlang actief is als trainer en adviseur voor techniek en opleiding binnen de schadeherstelbranche. Er worden twee trainingen gegeven in oktober. 

Door toenemende technologie in auto’s en verschillende reparatietechnieken voor materiaalsoorten wordt het gebruik van originele fabrikanten data steeds belangrijker. Het juiste gebruik van deze data op merk- en modelniveau is in veel gevallen bepalend voor goed en veilig herstel. De training ‘Slim schade begroten’ helpt bij het vinden en interpreteren van de juiste fabrikanteninformatie. Ook het integreren van de technische informatie in de voorbereiding van het schadeherstelplan hoort daarbij. 

De training is bestemd voor frontoffice medewerkers en/of schadecalculators op niveau drie of vier, of met vijf jaar relevante ervaring. 

Data, locaties en aanmelden 

Er worden in oktober twee trainingen gegeven: op 15 oktober in Kampen en op 22 oktober in Breda. De sessies duren van 14.00 tot 21.00 uur. Kijk voor meer informatie op de website van AutoNiveau.

Meer informatie en aanmelden

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring