Registreer uw bedrijf als locatie met gratis bandenpomp

Laatste update 30 september 2020 Leestijd: 2 min

In het kader van de campagne Kies de Beste Band ontwikkelt de Rijksoverheid de website vindbandenpomp.nl, waar consumenten de dichtstbijzijnde locatie kunnen vinden waar kosteloos de banden op spanning kunnen worden gebracht. U kunt uw eigen bedrijf hiervoor online aanmelden.

Indien automobilisten, motor- of scooterrijders bij uw bedrijf terecht kunnen om kosteloos hun banden op de juiste spanning te brengen, kunt u deze locatie aanmelden via vindbandenpomp.nl. Dit hoeft niet per se een bandenpomp te zijn die buiten staat en 24 uur per dag beschikbaar is. Ook als men alleen tijdens openingsuren bij u in de werkplaats welkom is, kunt u de locatie opgeven. Specifieke openingstijden hoeft u hier niet bij te vermelden, de website bevat daarvoor een overkoepelende boodschap om consumenten te attenderen. 

Besparing en veiligheid

Met de juiste bandenspanning wordt veel brandstof bespaard en de slijtage -en daarmee de uitstoot van fijnstof- beperkt. Daarnaast zorgt het voor beter grip en wegligging. Automobilisten wordt sowieso geadviseerd elke twee maanden de bandenspanning te controleren en als u daar als ondernemer in faciliteert, kan dat een aantal kansrijke contactmomenten opleveren.

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring