Oktober Kampeermaand: BOVAG maakt roadtrip langs dealers en vraagt via een publiekscampagne aandacht voor onderhoud

Laatste update 24 september 2020 Leestijd: 2 min

Het nieuwe verkoopseizoen van kampeermiddelen start van oudsher in oktober. Ook BOVAG laat ‘Oktober Kampeermaand’ natuurlijk niet ongemerkt voorbij gaan. Omdat er vanwege corona dit jaar geen Kampeer & Caravan Jaarbeurs is, reist BOVAG vanaf 1 oktober het land door om de dealerbedrijven te bezoeken. Ook voeren we dit najaar campagne om het belang van periodiek onderhoud aan caravans en campers te promoten, ook bij nieuwe kampeerders die vanwege corona deze zomer voor het eerst met kamperen hebben kennisgemaakt. 

Vanaf het eerste weekend van oktober zoekt BOVAG dealers in het hele land op met een ‘coronaproof’ reclamebusje. BOVAG neemt een kijkje bij alle verkoopshows die deze maand bij de dealers op de planning staan. En als de ondernemers niet te druk zijn, praten we ze ook graag even bij om te horen hoe het er nu voor staat bij de bedrijven. En we komen niet met lege handen; we nemen een traktatie mee voor het personeel én hebben nieuws over viaBOVAG.nl, waar binnenkort ook caravans en campers op geadverteerd kunnen worden. 

Campagne

BOVAG krijgt van leden signalen dat het een stuk minder druk is in de werkplaats en dat het lijkt dat kampeerders bezuinigen op onderhoud. Dit blijkt ook uit de laatste BOVAG Coronamonitor, waarin we BOVAG-breed een terugloop zien van veertig procent. Daarom geeft BOVAG dit najaar ook in een landelijke campagne aandacht aan het belang van onderhoud. Veel mensen zijn vanwege corona overgestapt op kamperen, en hebben bij onze bedrijven of via Marktplaats een gebruikte caravan, vouwwagen of camper aangeschaft. Het is zaak om ook deze nieuwe kampeerders te informeren over het belang van goed onderhoud met het oog op de veiligheid en de levensduur van hun kampeermiddel. Met natuurlijk de boodschap dat ze daarvoor bij de BOVAG-kampeervakman op het juiste adres zijn. Daarbij wordt ook benadrukt dat BOVAG-kampeerbedrijven de coronamaatregelen volgen en ze daar veilig kunnen winkelen of hun kampeermiddel kunnen brengen voor een onderhoudsbeurt.

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring